Грижите ли се за зоната около очите? Вижте как да го направите!

сряда, 26 февруари 2020 г.

Грижите ли се за зоната около очите? Вижте как да го направите!

Зоната около очите е особено деликатна и се нуждае от специална грижа, тъй като там кожата е много тънка и чувствителна. Колкото по-рано й обърнем внимание, толкова по-добре и задължително трябва да използваме специализирана козметика, тъй като кожата на околоочния контур се изсушава повече и по-лесно се сбръчква. Употребата на околоочни кремове забавя този процес и в резултат ще се радвате на стегната и свежа кожа около очите, без бръчици тип „пачи крак“ и тъмни кръгове.
За ранна грижа са предназначени продуктите от серията „Youthful Perfection“ на REFAN, която съдържа крем и нощен серум за лице и около очи. Благодарение на активната съставка  Early Boost PA те „събуждат“ кожата и редуцират тъмните кръгове под очите.

Като подходящ за по-зряла възраст козметолозите препоръчват крем около очи против стареене Olive на REFAN. Той  хидратира зоната около очите и възстановява нейната еластичност. Екстракти от маслина и див кестен, както и натурален бизаболол предпазват клетките от стареене и намаляват тъмните кръгове.

И ако си мислите, че кожата около очите е само женска грижа, от REFAN не мислят така. Ето защо иноваторите на козметичния бранд са разработили специално предназначен за мъже околоочен крем – Men Perfection. Той съдържа активната съставка LanacitynTMPF, която в комбинация с розова вода защитава кожата от замърсената околна среда и цигарен дим, като поддържа нейните естествени системи на детоксикация. Сквалан от маслина и витамин Е подхранват кожата и възстановяват еластичността в зоната около очите.



Последни новини

Избраха най-красивата плевенчанка. 1 април 2024 г.

Всички участнички в надпреварата получиха от неустоимите про...

Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас 1 април 2024 г.

Мисис Бургас е конкурс с кауза още от самото си създаване.

13-ти мемориален крос "Стефан Попов" 17 май 2023 г.

Събота 20.05.2023, 10:00 сутринта на Гребната база в Пловдив

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...